Новини за 18.07.2023

На Хмельниччині врятували дитинча косулі

У Центр порятунку диких тварин команда UAnimals привезли врятоване дитинча косулі з Хмельницької області.

У Шепетівці 15-річний підліток, рухаючись на мотоциклі, скоїв наїзд на двох дітей

Подія сталася сьогодні, 18 липня, близько 12:30 години у місті Шепетівка по вулиці Судилківській. Одному із потерпілих 9, а іншому — 3 роки.

Справу щодо смертельної ДТП за участі мера Полонного суд закрив

Полонський районний суд за клопотанням потерпілих закрив кримінальне провадження за обвинуваченням Полонського міського голови у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан у зв’язку з відмовою від обвинувачення.

Аграрії Хмельниччини розпочали збір ранніх зернових культур

Аграрії Хмельниччини розпочали збір ранніх зернових. Нині в регіоні молотять, зокрема, озимий та ярий ріпак, ячмінь, на незначних площах розпочато обмолот озимої пшениці та гороху.

Суд визнав винним жителя Шепетівщини у вчиненні ДТП, в якій пішохід отримав тяжкі травми

Три роки ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки призначив Полонський районний суд 36-річному водієві, визнавши його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження (частина 2 статті 286 КК України).

Популярне