Новини за 06.08.2020

Станом на 1 липня область посіла 3 місце серед регіонів України за найменшою за сумою боргу по заробітній платі.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Роман Примуш під час засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсії, стипендії та інших соціальних виплат).

На автодорозі до курортного Сатанова влаштовано майже 20 км нижнього шару нового асфальтобетонного покриття

Поточний середній ремонт виконується на автодорозі Р-48 Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я, км 50 – км 118, що веде до Національного природного парку «Подільські Товтри», який має запас мінеральних вод з унікальними терапевтичними ефектами.

Незабаром навчальний заклад у с.Малий Правутин відчинить двері для понад трьох сотень учнів

5 серпня спеціальна мобільна група побувала у с.Малий Правутин Славутського району, де відвідала опорний заклад – Малоправутинський навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІІ ступенів». В рамках програми “Велике будівництво” у закладі здійснюється добудова спортивної зали, покращення енергоефективності будівлі з впровадженням енергозберігаючих технологій.

У Хмельницькому працівники поліції викрили таксиста-сутенера

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Хмельницькій області, спільно з оперативниками та слідчими з Хмельницького відділу поліції затримали водія таксі, який займався сутенерством. 

За минулу добу на Хмельниччині виникло 4 пожежі різного характеру

Упродовж минулої доби вогнеборці чотири рази виїжджали на ліквідацію пожеж.

Восени цього року на Хмельниччині розпочне роботу найбільший в Україні реабілітаційний центр для тварин

Восени цього року на Поділлі розпочне роботу найбільший в Україні, сучасний і неповторний реабілітаційний центр для диких тварин – “Парк хижаків АРДЕН” загальною площею 32 га.

Популярне