Новини за 05.05.2021

Псевдобанкіри виманили у 31-річного чоловіка більше 100 тисяч гривень

За фактом шахрайства працівники Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

Хмельниччина переходить у “жовту” зону карантину

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На Хмельниччині слідчі Нацполіції викрили факт незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення

Службові особи одного з підприємств без дозвільних документів видобували вапняк, перероблювали та реалізовували його на території України. Зловмисникам загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

ХАЕС виконала планове завдання з виробництва електроенергії у квітні 2021 року на 102,3%

Хмельницька атомна електростанція виконала планове завдання з виробництва електроенергії у квітні цього року на 102,3%. За чотири місяці поточного року ХАЕС перевиконала планове завдання на 106,3%.

У Кам’янці-Подільському студентка, яка підпрацьовувала пекарем, одержала великий штраф за порушення карантину

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн студентку, яка стажувалася пекарем в кав`ярні, за порушення правил карантину.

За добу на території Хмельниччини виникло 5 пожеж на відкритих територіях

Сезон господарських робіт зазвичай супроводжується спалюванням сміття та залишків рослинності. Так, за минулу добу на території Хмельниччини зареєстровано п’ять таких пожеж. Але, не варто забувати, що за таку діяльність передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Субвенції на округи: гроші на розвиток територій чи на політичну рекламу?

Минулого року розподіл субвенцій на округи відбувався за зміненим порядком, мета якого – зробити виділення державних коштів на соціально-економічний розвиток регіонів рівномірним. Нові правила спрацювали: з інформаційного простору зникли звичні для виборців численні повідомлення про дрібні проєкти, профінансовані «за сприяння депутата». Водночас окремі політичні гравці не втрачали можливості акцентувати на власній ролі у наданні субвенцій, […]

У Хмельницькому – два прориви водогону

Сьогодні, 5 травня, ремонтні бригади КП “Хмельницькводоканал” ліквідовують два прориви водомережі.

Популярне