Новини за 11.08.2021

У Хмельницькому поліцейські викрили чоловіку та жінку, які займались збутом синтетичних наркотиків

Під час обшуків у них вилучили близько 100 г уже фасованого амфетаміну, електронні ваги, наркотики рослинного походження, пристрої для їхнього вживання, а також револьвер і близько сотні набоїв.

На Ярмолинеччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось троє чоловіків

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 10 серпня, близько 05.10 години на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу смт Ярмолинці.

На Хмельниччині горіла вантажівка, яка перевозила алкогольні напої

11 серпня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вантажівки RENO MAGNUM. Подія трапилася на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці поблизу села Ставище, що на Хмельниччині.

Хмельничани за липень купили нових авто на 8 млн доларів

У липні у Хмельницькому та області зареєстрували 245 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 8 млн доларів.

Фонд держмайна здає в оренду пам’ятку архітектури національного значення в Кам’янці-Подільському

25 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон  з оренди пам’яток архітектури національного значення, а саме частини Руської брами з баштами та укріпленнями, що знаходяться на балансі Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець» за адресою Хмельницька обл., місто Кам’янець-Подільський, вулиця Руська, 93, повідомляє прес-служба Фонду держмайна.

Надзвичайники Дунаєвеччини ліквідували наслідки автопригоди

9 серпня о 16:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села с. Міцівці Дунаєвецької територіальної громади Кам’янець-Подільського району, сталася автопригода: автомобіль Daewoo Lanos, з’їхав із дорожнього покриття в лісосмугу.

Популярне