Новини за 02.08.2021

Родинний підряд: вулиці Хмельницького “освітлюють” фірми з оточення депутата міськради

Поняття “картель” в українських медіа почало активно використовуватися зі старту президентського “Великого будівництва” і встановлення фактичної монополії ряду великих компаній на ринку ремонту і будівництва доріг. Ні, відкриті тендери і конкуренція нікуди не поділися. Просто тендери стали скоріше констатацією, а конкуренція перетворилася на фікцію. Ну бо між собою регулярно змагаються одні й ті ж підрядники, […]

Рятувальники дістали тіло чоловіка, який потонув у річці Ушиця

1 серпня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що в с. Соколівка Ярмолинецької територіальної громади в р. Ушиця, ймовірно, потонув чоловік.

В Хмельницькому завершилися «Дворові олімпійські ігри»

Вже традиційно міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання під час літніх канікул провів «Дворові олімпійські ігри» у різних мікрорайонах міста.

Шепетівчанину на голову впала вивіска “Приватбанку”

Подія трапилась біля центрального офісу “Приватбанку” 30 липня близько 17:00. Банк знаходиться у приміщенні ЦУМу міста та мав масивну вивіску над входом у приміщення, яка з невідомих причин в один момент почала падати. У цей час біля установи якраз знаходився 47-річний шепетівчанин.

В Красилівському районі смертельна ДТП забрала життя трьох осіб, серед яких — дитина, та одна людина травмована

1 серпня о 18:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що на автодорозі поблизу с. Веселівка Красилівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкових автівок Dacia Logan та Mercedes Benz, внаслідок ДТП є постраждалі.

На Славутчині поліцейські розшукали зниклих дітей 6 та 8 років

Батьки близько 3-х годин самотужки шукали хлопчика та дівчинку. Поліцейські знайшли зниклих біля місцевої водойми. Діти уже збиралися пірнати, коли їх виявили правоохоронці.

На Хмельниччині вчасно не отримали заробітну плату 1 028 працівників

Загалом підприємства боргують своїм працівникам більше 19 млн грн

На Хмельниччині розпочато підготовку до відкриття сезону полювання на пернату дичину

29 липня 2021 року представник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяв участь у спільній нараді Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства щодо розгляду питання відкриття полювання на пернату дичину в сезоні 2021 року.

За минулу добу на Хмельниччині зареєстровано 4 пожежі різного характеру

Упродовж доби 1 серпня вогнеборці 4 рази залучалися до гасіння пожеж.

Внаслідок аварії на електричній підстанції горіла суха трава

Спекотна погода створює загрозливу обстановку всюди. Часом не витримує навіть техніка та прилади. Така ситуація трапилась нещодавно на Хмельниччині.

Популярне