Новини за 02.03.2021

Кам`янець-Подільський район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

2 березня о 13:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася поблизу села Абрикосівка Кам’янець-Подільського району.

Волочиські бюджетники почали ремонтувати автівки у депутата міськради

Про це на своїй сторінці повідомив житель Волочиська Леонід Танащук. Дивну тенденцію чоловік пов’язує із партійною приналежністю депутата-підприємця.

За добу на Хмельниччині померло 11 хворих від COVID-19

Станом на 12.00 02 березня в Хмельницькій області зареєстровано 48262 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1780 – діти, 3552 – медпрацівники.

В Ярмолинецькому районі незаконно зрізали 19 дерев

17 лютого 2021 року на телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції  у Хмельницькій області надійшло звернення від громадянина с. Волудринці Ярмолинецької селищної ради з проханням провести перевірку законності зрізання дерев в центрі села, поблизу школи.

У Хмельницькому свідки допомогли затримати зловмисника, який пограбував 36-річну жінку

Подія сталася вчора, 1 березня, близько 21.00 години в мікрорайоні Озерна на кінцевій зупинці громадського транспорту.

Знову ріжуть дерева. ДП «Проскурівське лісове господарство» нараховано збитків понад 11 тис.грн.

У період з 16 по 19 лютого 2021 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено планову перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства  Державного підприємства «Проскурівське лісове господарство», на території Хмельницької, Старокостянтинівської та Волочиської міських територіальних громад.

Вінницькі «бізнесмени» руйнують гідрологічний заказник Хмельниччини

Як повідомлялось раніше, в листопаді 2020 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області була проведена перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині охорони і використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду  Шиїнецькою сільською радою  Деражнянського району, на території якої знаходиться гідрологічний заказник місцевого значення «Шиїнецький».

На Хмельниччині перевірять усіх власників зброї щодо законності отримання дозволу

Вчора, 1 березня, очільник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про повне розформування  підрозділів контролю за обігом зброї. Усі начальники територіальних підрозділів поліції отримали накази опечатати архіви дозвільної служби.

Популярне