Новини за 12.07.2023

Обікрала 74-річну пенсіонерку: жителька Ізяславщини невдовзі постане перед судом

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантці підозру.

Постанову про закриття кримінального провадження за фактом знущання над коровою скасовано

Обласне слідче управління поліції Хмельниччини витребувало з слідчого відділу Хмельницького райуправління поліції для вивчення матеріали кримінального провадження, а відтак спільно з прокурорами Хмельницької обласної прокуратури після додаткового вивчення матеріалів прийняли рішення про скасування постанови про закриття кримінального провадження.

Завдяки місцевому мешканцю, в с.Теперівка припинено незаконне знесення дерев

16 червня поточного року на телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області надійшло звернення від мешканця села Теперівка, що на Деражнянщині, з проханням провести перевірку законності зрізання дерев на території села поруч зі стадіоном.

На Хмельниччині суд визнав винною працівницю школи у загибелі першокласника у ДТП

На Хмельниччині судили працівницю школи за загибель першокласника у аварії. Жінка, яка супроводжувала дітей у шкільному автобусі, не проконтролювала, як хлопчик вийшов на зупинці і почав самостійно переходити дорогу.

Поліція Хмельниччини не знайшла криміналу у справі про зґвалтування корови

Зоозахисники, які стежать за фактами знущання з тварин повідомили, що правоохоронці закрили кримінальну справу у справі катування та зґвалтування корови мешканцем одного з сіл на Красилівщині, оскільки не знайшли там факту кримінального правопорушення.

Кераміку часів Київської Русі, арбалетні стріли та мушкетні кулі знайшли археологи на території фортеці, в Меджибожі

Працівники Державного історико-культурного заповідника “Межибіж”, разом зі студентами Київського Національного університету проводять археологічні дослідження на території Меджибізької фортеці.

Популярне