Новини за 07.08.2019

м. Хмельницький: піротехніки ГУ ДСНС знищили фугасну авіабомбу ФАБ-100 часів Другої Світової війни

7 серпня о 14:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили фугасну авіабомбу ФАБ-100 часів Другої Світової війни.

МКП “Хмельницькводоканал” повідомляє про обмеження водопостачання

8 серпня з 9.00 до 15.00 у зв’язку з виконанням планових робіт із заміни фасонних частин водопроводу на вул. Курчатова, 95 буде обмежено водопостачання житлових будинків на вулицях Курчатова, П’яскорського, Деповській, Кооперативній, Міцкевича, Торф’яній та у провулках Курчатова, П’яскорського, Городньому, Північному, Дальньому.

Двох хмельничан судитимуть за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області завершено досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

“Рідкий метадон” прислали ув’язненому в хмельницьке СІЗО

Охоронці вилучили наркопродукт і поліцейські взялися розслідувати справу

Святкування Дня міста у Хмельницькому: Живі скульптури та відомі гурти розважатимуть містян

Уже відомо, чого чекати хмельничанам у День народження міста

Платники податків Хмельниччини у цьому році додали до бюджетів усіх рівнів 1 мільярд гривень податкових надходжень

За сім місяців 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області проадміністровано надходження до бюджетів усіх рівнів 6,1 мільярда гривень податкових надходжень. Примітно, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року платежі до зведеного бюджету зросли на 1 мільярд гривень, або на 21 відсоток.

В ніч з 7 на 8 серпня буде перекрито рух транспорту на частині Старокостянтинівського шосе

У зв’язку із виконанням робіт (фрезеруванням) та улаштуванням асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїзній частині Старокостянтинівського шосе (від вулиці Водопровідної до вулиці Прибузької включно із перехрестям) з 21.00 7 серпня до 6.00 8 серпня буде призупинено рух автомобільного та громадського транспорту. Також буде відключено живлення контактної мережі на час проведення робіт.

У Хмельницькому зніматимуть повнометражне кіно – автори запрошують на зустріч

Студія «Bad Rabbits Foundation» оголошує про початок зйомок повнометражного фільму «Між крадіїв». Жанр майбутньої стрічки – екшн. Це перший повнометражний фільм, що буде знятий суто у Хмельницькому.

Хмельницького патрульного відзначили грамотою за високий професіоналізм у службі

Сьогодні, начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков вручав офіцерам нагороди від МВС та Національної поліції.

Хмельницький рибоохоронний патруль зафіксував масову загибель риби на річці Збруч

Третього серпня 2019 року на «гарячу лінію» Хмельницького рибоохоронного патруля надійшло повідомлення про масову загибель риби на р. Збруч, поблизу с. П’ятничани Чемеровецького району. Інспектори негайно відреагували та виїхали на місце спільно із головним спеціалістом відділу іхтіології та регулювання рибальства Управління Деражавного агентства рибного господарства у Хмельницькій області, представниками Чемеровецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби Третього серпня 2019 року на «гарячу лінію» Хмельницького рибоохоронного патруля надійшло повідомлення про масову загибель риби на р. Збруч, поблизу с. П’ятничани Чемеровецького району. Інспектори негайно відреагували та виїхали на місце спільно із головним спеціалістом відділу іхтіології та регулювання рибальства Управління Деражавного агентства рибного господарства у Хмельницькій області, представниками Чемеровецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

Популярне