Новини за 29.09.2020

Славутчанин здобув бронзу на чемпіонаті України з легкої атлетики

З 17 по 20 вересня 2020 року в м. Луцьк відбувся командний чемпіонат України серед ДЮСШ і СДЮСШОР (2003 р.н. та молодше).

У Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП був травмований водій

29 вересня о 08:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Слобідка Рахнівська сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ВАЗ «2109» під час руху допустив зіткнення з автомобілем Renault Dokker, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення був травмований водій ВАЗу.

Рятувальниками під час ліквідації пожежі в приватному будинку виявлено тіла двох загиблих осіб (ВІДЕО)

29 вересня о 02:05 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Лисогірка Летичівського району. 

У Хмельницькому лікарні, що надають допомогу хворим на COVID-19, заповненні майже повністю

Аналіз завантаженості ліжкомісць в закладах охорони здоров’я, що надають допомогу хворим на COVID-19 в області, показує, що лікарні, які обслуговують північний регіон, завантажені в середньому до 50%, тоді як лікарні південного та центрального регіону мають більший відсоток заповненості, повідомив на брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш.

“РозCORONовані закупівлі”: як на Тернопільщині захисними масками торгували

З перших днів карантину в Україні захисні маски перетворились у дефіцит. Їх із швидкістю світла розмітали з полиць аптек. Така ситуація призвела до того, що ціни від двох гривень моментально зросли до 25 грн за штуку. У цей час торгувати захисними масками починають усі, хто може, – продуктові магазини, магазини з побутовою хімією тощо. Заробити […]

Популярне