Новини за 20.06.2022

Відремонтували та засклили: хмельницькі комунальники повернулись з Чернігова

Хмельницькі комунальники повернулися з Чернігова, де допомагали відновлювати інфраструктуру міста, зокрема, покрівлі дахів та вікна, які були зруйновані внаслідок обстрілів російськими військовими. Працювала бригада хмельницьких комунальників у Чернігові два тижні.

На Хмельниччині депутати від проросійських партій розпускають фракції та засуджують війну

Розвиток економічних відносин з рф,  поступова федералізація України, невизнання росії країною-агресором та громадський конфлікт, а не війна, – це риторика Юрія Бойко з 2014 року. Постійне схвалення політики владіміра путіна, особливий статус Донбасу, бізнес на війні та саботаж обміну полонених, кумівство з президентом країни-агресора, розбудова медіа імперії та просування проросійських наративів – це далеко не […]

У Хмельницькому вирішили врегулювати використання електросамокатів

Використання електросамокатів повинне бути врегульоване на законодавчому рівні. Саме з таким проханням звернулися до Уряду, повідомив у дописі в соцмережі заступник міського голови Хмельницького Микола Ваврищук.

Колишнього держслужбовця, а сьогодні розвідника з Хмельниччини нагородили орденом Богдана Хмельницького

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня МІЩИШИНА Віктора Володимировича — головного сержанта, йдеться в Указі Президента України №425/2022 від 17.06.2022 “Про відзначення державними нагородами України”.

Нетверезий кам’янчанин їздив по залізничним коліям

19 червня близько пів на третю годину ночі нацгвардійці викликали на допомогу поліцейський екіпаж.  Приводом став автомобіль, який рухався поблизу залізничного вокзалу прямо по коліях.

Симчишин розкритикував власників квартир, які деруть три шкури на оренді. І нагадав про наслідки

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин назвав злочином ставити високі ціни на оренду житла під час війни.

Популярне