Новини за 19.02.2021

З 24 лютого Хмельницький потрапляє до “жовтої” зони карантину. Що це означає?

З 24 лютого 2021 року на всій території України, у тому числі на території Хмельницького, встановлюється “жовтий” рівень епідемічної небезпеки.

Старосинявський район: бійці ДСНС деблокували із понівеченого внаслідок ДТП автомобіля постраждалу пасажирку

19 лютого об 11:50 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу с. Чехи: під час руху автодорогою автомобіль Фольтсваген ЛТ злетів у кювет та перекинувся набік.

В Шепетівці поліцейські оголосили про підозру молодикам, які вчинили хуліганські дії та погрожували вбивством 55-річному чоловікові

Події мали місце 2 січня цього року в райцентрі Шепетівка. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вирахували зловмисників і вже оголосили їм про підозру у вчиненні хуліганських дій та погрозі вбивством. 

В Ізяславському ліцеї дітей з малозабезпечених сімей годували окремо від інших

Учням Ізяславського ліцею, які належать до пільгових категорій, посадили за окремі столи та на сніданок дали лише макарони, тоді як іншим дітям поклали в тарілку м’ясні вироби. У закладі рішення щодо “роздільного” харчування дітей пояснили нестачею достатньої кількості м’ясної продукції.

Обласний лабораторний центр підняв ціну на ПЛР-тестування на COVID-19

У державній установі «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомили про незначне збільшення вартості комплексу дій необхідних для проведення ПЛР-тестування на виявлення коронавірусної інфекції SARS-CoV-2.

У Хмельницькому госпіталі реабілітують пацієнтів із постковідним синдромом

У Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни проводять реабілітацію пацієнтів, які мають постковідний синдром та викликані ним ускладнення.

Сергій Гамалій зустрівся з керівниками м’ясопереробних підприємств області

18 лютого голова адміністрації Сергій Гамалій та його заступники зустрілися з керівниками м’ясопереробних підприємств області, аби ближче познайомитись з підприємцями та обговорити стан справ в даній галузі. До спілкування також долучилися керівники окремих структурних підрозділів ОДА.

Популярне