Новини за 06.09.2019

Пріоритетний проєкт: як депутати Хмельницької міськради підвищили зарплату працівникам свого колеги

У Хмельницькому достатньо різноманітних проблем і потреб. Але чомусь саме Палац Спорту став тим об’єктом, за який хмельницькі можновладці змагались не на життя, а на смерть. Баталії скінчилися у 2018 році, коли врешті отримали субвенцію з державного бюджету. І вже у жовтні минулого року вперше оголосили тендер. Орієнтовна вартість масштабного проекту була понад 277 мільйонів […]

Смотрич: рятувальники ліквідували пожежу підсобного приміщення на території майстерні з обробки деревини

6 вересня о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Смотрич Дунаєвецького району сталася пожежа в підсобному приміщенні на території майстерні з обробки деревини.

На господарстві у 58-річного хмельничанина дільничний виявив насадження конопель

На території приватного господарства, що у мікрорайоні Книжківці, поліцейські виявили та вилучили 33 кущі конопель, висушені нарковмісні рослини, а також пристрої для вживання наркотиків.

Уже цієї суботи відбудеться щорічна сільськогосподарська виставка “АГРО Поділля-2019”

Як уже повідомлялося, цієї суботи, 7 вересня, на території торгово-сервісного центру «Поділля» за адресою м.Хмельницький, вул.Кам’янецька (траса Н-03 Хмельницький-Чернівці, с.Ружична) відбудеться ХХХІІ обласна сільськогосподарська виставка «Агро Поділля-2019».

До 10 років позбавлення волі засудили чоловіка, який намагався підірвати трьох своїх знайомих

Нещодавно Полонський районний суд визнав 41-річного місцевого жителя винним у вчиненні закінченого замаху на вбивство та незаконному поводженні з боєприпасами і визначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

У Шепетівці судитимуть водія ВАЗу, що на сільській дорозі не розминувся з гужовим возом

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо 27-річного жителя села Шепетівського району, якому інкримінують порушення безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України).

Минулої доби у Хмельницькому в ДТП травмувалися двоє пенсіонерів

Травми отримали 78-річна пасажирка тролейбуса та 67-річний чоловік, який потрапив під колеса автомобіля на пішохідному переході.

У Кам’янці-Подільському поведуть фінал Чемпіонату України з автомобільного звуку

У Кам’янці-Подільському 22 вересня відбудеться фінал Чемпіонату України з автомобільного звуку.

Село Яблунівка: вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

6 вересня о 03:59 на лінію Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Яблунівка Славутського району.

Кам’янець-Подільський район: бійці ДСНС приборкали пожежу сінника

6 серпня о 02:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в одному з домогосподарств села Велика Слобідка.

Популярне