Новини за 22.06.2020

Нетішин: рятувальники вивільнили автомобіль з-під дерева

21 червня о 17:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Набережній у м. Нетішин внаслідок сильного пориву вітру на припаркований автомобіль впало дерево, перекривши в’їзд до прибудинкової території.

На Хмельниччині поліцейські затримали 42-річного чоловіка, який наніс проникаючі ножові поранення двом жінкам

Події мали місце 20 червня близько 08.00 години в селі Закриниччя Красилівського району. Конфлікт розгорівся на грунті ревнощів. Зловмисник, перебуваючи у стані сп’яніння, прийшов до колишньої співмешканки з’ясовувати стосунки. Під час розмови чоловік несподівано вихопив з кишені куртки кухонного ножа і вдарив ним 27-річну жінку у живіт. 

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 3 ДТП з потерпілими: правоохоронці встановлюють обставини подій

У всіх трьох випадках поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

На Хмельниччині затримали групу осіб за вимагання коштів та схиляння до наркоторгівлі

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області, слідчі поліції області, працівники управління протидії наркозлочинності за процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області та силової підтримки спецпідрозділу КОРД викрили та затримали під час чергового вимагання коштів підозрюваних у скоєнні кримінального правопорушення.

Карантин мовою цифр: як COVID-19 вплинув на ринок праці Хмельниччини

За період карантину з 12.03.2020 по 18.06.2020 до Хмельницької обласної служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулися та отримали статус безробітного 10,4 тис. осіб, що у 2 рази більше ніж у відповідному періоді 2019 року (5,3 тис. осіб).

Хмельницька облрада продає приміщення реабілітаційного центру та обласного протитуберкульозного диспансеру

Депутати Хмельницької облради мають намір затвердити Перелік об’єктів малої приватизації (окреме майно) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році.

Популярне