Новини за 04.11.2021

У Кам’янці-Подільському поліцейські розкрили вбивство 37-річної продавчині місцевого магазину

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили 38-річному чоловікові про підозру за пп. 10, 13 ч. 2 ст. 115

Увага! У Хмельницькому слідчі розшукують свідка ДТП, у якій важко травмувалась 19-річна дівчина

Камера відеонагляду на місці автопригоди зафіксувала автомобіль «Шевроле» вишневого кольору, водій якого пропустив потерпілу на пішохідному переході.

Славутська міська лікарня заповнена майже на 100%

Станом на 04.11.2021 р. міська лікарня заповнена майже на 100%. Зі 120 ліжок, передбачених для лікування хворих на СОVID-19, зайнято вже 104.

У Шепетівці вщент розбили пам’ятний знак присвячений Симону Петлюрі

Сьогодні у Шепетівці по вулиці Судилківській невідомі розбили пам’ятний знак, де 20 квітня 1919 року виступав Симон Петлюра.

Поліцейські затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад на жительку сусідньої області

Подія сталася вчора, 3 листопада,  близько 9-ї години ранку в с. Великі Омеляни, що на Рівненщині. Невідомий чоловік проник до помешкання 50-річної місцевої жительки, побив її та, погрожуючи зброєю, забрав усі заощадження, банківські картки та зник у невідомому напрямку. 

99 адмінпротоколів: в області перевіряють дотримання вимог карантину

Протягом 02.11.2021 р. працівниками Держпродспоживслужби охоплено контролем по виконанню посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням COVID-19

Нардепа з Хмельниччини впіймали на маніпуляціях

Головний редактор інтернет-видання «Наші гроші», журналіст-розслідувач Олексій Шалайський спростував заяву нардепа від «Слуги народу» Олексія Жмеренецького (190 виборчий округ Хмельниччини) про те, що лозунг ЗеКоманди «Весна прийде – саджати будемо» невпинно втілюється в життя.

Популярне