Новини за 26.02.2021

Хмельницькі оперативники розшукали підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП, який переховувався від суду

Працівники кримінальної поліції Хмельницького районного управління розшукали чоловіка в Дніпропетровській області та доставили його в Хмельницький міськрайонний суд для обрання запобіжного заходу. 

Мешканки м. Волочиськ займались збутом серед наркозалежних канабісу і синтетичних наркотиків

Поліцейські встановили, що мешканки м. Волочиськ через телеграм-канали купували наркотики за оптовими цінами, а потім продавали наркозалежним окремими дозами безпосередньо «з рук в руки».

Білогірська ОТГ отримала нову місцеву пожежну команду

На Хмельниччині відкрито чергову місцеву пожежу команду, яка  пильнуватиме безпеку жителів Білогірської об’єднаної територіальної громади.

Поліцейські оперативно розшукали 7-річного хлопчика, який загубився в м. Шепетівка

У м. Шепетівка школяр розминувся із мамою, пішов у місто і загубився. Налякана жінка одразу зателефонувала до правоохоронців, які спільно з громадою допомогли оперативно розшукати дитину.

Басейни річок Дніпра та Дністра забруднені пестицидами, фармацевтичними препаратами та важкими металами

Про це повідомив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський під час презентації нових даних про якість вод у басейні Дніпра.

На Хмельниччині заяви журналістів поліція розглянула як звернення

Поліція на Хмельниччині розглянула три заяви журналістів, які отримала в січні 2020 року, виключно у форматі звернень. Щодо правомірності дій працівників Кам’янець-Подільського РУП під час розгляду заяви головної редакторки газети “Кам’янецький часопис “Ключ”Тетяни Шуханової наразі працівниками ГУНП в Хмельницькій області проводиться службова перевірка.

“Абсолютно не болюча процедура”: як почувається перший вакцинований хмельничанин

У Хмельницькому сьогодні, 25 лютого, стартувала вакцинації від коронавірусної інфекції. Першим, вакцину AstraZeneca, отримав лікар-анестезіолог, заступник медичного директора з терапевтичної роботи КП “Хмельницька міська лікарня” Вадим Свинцицький.

Поліцейські затримали групу «квартирників», які діяли на території кількох областей

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області в результаті реалізації оперативної інформації, отриманої від колег із Волині, затримали групу «квартирників». Трьох чоловіків обґрунтовано підозрюють у вчиненні серії квартирних крадіжок на території кількох областей.

Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє пішоходів

Автопригоди мали місце в Кам’янці-Подільському та Хмельницькому, де під час переходу дороги по пішохідному переходу травмувалась 10-річна школярка.

Влада Хмельницького відмовилася брати у концесію залізничний вокзал, не побачили попиту для місцевих підприємців

Влада Хмельницького відмовилася брати у концесію залізничний вокзал, який “Укрзалізниця” запланувала перетворити у торговельний центр.

Популярне