Новини за 20.06.2019

На Хмельниччині обсяг міжнародної торгівлі зріс на мільярд гривень

За інформацією Хмельницької митниці ДФС, загальний товарообіг подільського бізнесу з міжнародними партнерами у вартісному вимірі на початок червня склав 10 мільярдів 557 мільйонів гривень. Це порівняно з аналогічним періодом минулого року більше на 9 відсотків, або на 1 мільярд гривень.

Хмельничан запрошують до участі у чемпіонаті міста з лову риби

Про майбутні змагання інформує прес-служба Хмельницької міської ради. 

Для любителів риболовлі буде проведено Відкритий чемпіонат міста Хмельницького з лову риби серед рибалок-любителів у триборстві з лову риби з берега поплавковим, спінінговим та фідерними вудилищами. Захід відбудеться в рамках відзначення Дня міста 27-29 вересня цього року. Бажаючим взяти участь потрібно заповнити аплікаційну форму.

Житель Ізяславського району, який після звільнення із СІЗО вчинив розбій, проведе 9 років за ґратами

Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Ізяславського районного суду, яким рецидивісту призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. 

У результаті проведеного досудового розслідування встановлено, що, звільнившись з місць позбавлення волі, судимий за корисливі злочини 37-річний мешканець с. Плужне Ізяславського району на шлях виправлення не став та продовжив злочинну діяльність.

У Старосинявському районі горів причеп вантажного автомобіля

Старосинявський район: вогнеборці ліквідували пожежу причепу вантажного автомобіля. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

20 червня о 07:03 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу причепу вантажного автомобіля, завантаженого деревним вугіллям. Подія трапилась на автодорозі поблизу села Рідкодуби Старосинявського району на Хмельниччині. Вантажівка рухалась зі Славутського району у напрямку Молдови.

На Хмельниччині домашньому насильникові на 3 місяці заборонили наближатися до дружини

Хмельницький міськрайонний суд, керуючись Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», виніс обмежувальний припис. Ним заборонив звинувачуваному у систематичному домашньому насильстві чоловікові наближатися не лише до дружини, а й до їхнього спільного помешкання. 

Полонський суд захистив права чоловіка у спорі з митницею

Полонський районний суд задовольнив адміністративний позов місцевого мешканця до Волинської митниці ДФС. Постанову про накладення на чоловіка 8500 грн. штрафу за порушення митних правил скасували, а провадження у справі закрили за відсутністю складу правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 470 Митного кодексу України (перевищення встановленого статтею 95 Митного кодексу строку доставки транспортних засобів комерційного призначення більше ніж на десять діб).

У Кам’янець-Подільському районі горів житловий будинок

Кам’янець-Подільський район: вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 
19 червня о 18:19 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Нігин.

Патрульні виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

✅ 18 червня, близько 14-ї години, на автодорозі Н03, неподалік села Ружичанка, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Audi A4 за порушення Правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився житель Хмельницької області 1983 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

На Хмельниччині внаслідок ДТП травмувався 39-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 червня, близько 18.20 години в селі Довжок Кам’янець-Подільського району. Про аварію інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Популярне