Новини за 15.10.2020

Хмельницький, Нетішин та Славуту внесуть до «червоної» зони

15 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На Хмельниччині взяли під варту чоловіків, які вчинили розбійний напад і до смерті побили пенсіонера

Події мали місце у Волочиському районі. Упродовж кількох годин після повідомлення про злочин працівники поліції затримали кримінальний дует поблизу залізничного вокзалу у м. Волочиськ. Зловмисники збирались покинути межі області. Наразі їм вже оголосили про підозру і взяли під варту. Їм може загрожувати позбавлення волі терміном до 15 років з конфіскацією майна.

РозCORONOвані закупівлі: п’ятірка найбільших постачальників коронавірусних товарів на Хмельниччині

На Хмельниччині більше тисячі закупівель на понад 59 мільйонів гривень з 18 березня 2020 року по кінець серпня 2020 року провели замовники із позначкою COVID-19. У рамках проєкту «РозCORONOвані закупівлі: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький» експертки дослідили, як опорні лікарні, центральні районні лікарні, Хмельницька та Кам’янець-Подільська міські лікарні, Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішина, центри первинної медико-санітарної допомоги, […]

На Хмельниччині поліцейські розслідують обставини двох ДТП з потерпілими

Обидві аварії сталися 14 жовтня, одна — у Славутському районі, інша — в м. Кам’янці-Подільському.

На Хмельниччині триває збір пізніх культур

Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу ОДА повідомляє, що за результатами жнив зернових та зернобобових культур агровиробниками Хмельниччини зібрано понад 1,6 млн тонн зерна при середній урожайності 46 ц/га. За цим показником Хмельниччина входить в п’ятірку кращих в державі.

У наметах двох політичних сил збирали персональні дані виборців

У смт Віньківцях, що на Хмельниччині, представники політичних сил  збирали персональні дані виборців. Агітатори партії «Сила і честь» пропонують заповнити анкету, вказавши інформацію про себе, а в наметі ВО «Батьківщина» можна поставити підпис проти «грабіжницьких тарифів». Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Під час ліквідації пожежі в складському приміщенні надзвичайники виявили тіло чоловіка (ВІДЕО)

15 жовтня о 02:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення зі зберігання деревного вугілля в с. Ружичанка Хмельницького району.

Популярне