Новини за 18.12.2020

Хмельницький: під час ліквідації пожежі торговельного центру вогнеборці врятували шість людей та 23 — евакуювали (ВІДЕО)

18 грудня о 12:07 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу торговельного центру «Ріко», що на проспекті Миру в обласному центрі.

Через шахраїв жителі Хмельниччини втратили майже 120 тисяч гривень

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 7 заяв від громадян, які стали жертвами шахраїв. Загальна сума збитку склала близько 120 тисяч гривень.

Ізяславська ЦРЛ поповнилась санітарним автомобілем та сучасним медичним обладнанням

За сприяння народного депутата України Олени Копанчук, за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам для соціально-економічного розвитку територій для КНП «Ізяславська центральна районна лікарня» було придбано спеціалізований санітарний автомобіль екстреної (швидкої) допомоги на базі FIAT Dolbo А1 XL Professional вартістю 1,198 млн.грн.

На 3 та 4 енергоблоках Хмельницькій АЕС планується встановити турбіну вітчизняного виробника

Вибір турбіни одне із важливих питань добудови 3-го і 4-го енергоблоків Хмельницької АЕС. Рішення про використання на нових енергоблоках турбоустановки вітчизняного виробника було свого часу затверджено науково-технічною радою ДП «НАЕК «Енергоатом». Після детального опрацювання спеціалістами Хмельницької АЕС, проектантами було прийнято рішення щодо встановлення турбоустановки Харківського АТ «Турбоатом» на існуючих будівельних конструкціях.

За заборонену літературу житель Хмельниччини сплатить 17 тис. грн штрафу

Судили чоловіка за зберігання і збут книг, не рекомендованих до ввезення в Україну. Речові докази – 6 книг – суд ухвалив знищити.

На Хмельниччині слідчі повідомили про підозру членам ОЗГ, яка займалась продажом фальсифікованих товарів

Незаконну діяльність організованої злочинної групи викрили співробітники кіберполіції спільно зі слідчими ГУНП в Хмельницькій області. Процесуальне керівництво здійснювала Хмельницька обласна прокуратура.

Популярне