Новини за 24.07.2019

Поліцейські розшукали матір з дитиною, яка поїхала на відпочинок і зникла

Працівники поліції Хмельницької області встановили місцезнаходження 32-річної хмельничанки, яка разом з чотирирічним сином поїхала на відпочинок і перестала виходити на зв’язок з рідними. Про це інформує прес-служба правоохоронців. 

На Хмельниччині за два тижні рибоохоронці виявили 50 порушень

У період з 9 по 24 липня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 50 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Про це інформує прес-служба патруля. 

Так, було складено 11 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), 18 – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), п’ять – за ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів), одне – за ст. 188-5 КУпАП (невиконання законних розпоряджень, приписів чи інших законних вимог посадових осіб, які здійснюють державний контроль в галузі охорони навколишнього середовища). Також було складено 15 актів виявлення та вилучення безгосподарського майна.

У Хмельницькому директор магазину самовільно встановив обмежувачі руху

Учора, 23 липня, близько 17-ї години, на службу 102 надійшов виклик від свідомого громадянина. Чоловік повідомив, що на вулиці Старокостянтинівське шосе, поблизу магазину, невідома особа встановлює обмежувачі руху (напівсфери), а також просить перевірити дану інформацію. Про це інформує УПП. 

На Хмельниччині СБУ попередила контрабанду вогнепальної зброї за кордон

Співробітники Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області  під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону викрили та попередили контрабандне вивезення вогнепальної зброї до Євросоюзу. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Оперативники та слідчі спецслужби встановили, що громадянин однієї з європейських країн намагався незаконно переправити зброю через держкордон.

Фіскалами направлено до правоохоронних органів 28 матеріалів по відмиванню коштів

З початку 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області складено 28 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень на загальну суму 82 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба управління. 

У Шепетівці водій «Форд Сієра» скоїв наїзд на 7-річного хлопчика

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 7-річний хлопчик. Про аварію інформує прес-служба правоохоронців. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 липня, близько 21.15 години в місті Шепетівка по Старокостянтинівському шосе поблизу магазину «Гарант». 

У Хмельницькому поліцейські затримали наркоділка, який займався збутом наркотиків методом «закладок»

Затримано 23-річного хмельничанина, який займався збутом наркотичних засобів і психотропних речовин методом «закладок». Як інформує прес-служба полісменів, замовлення молодик приймав через один із інтернет-месенджерів.

Поліцейські затримали зловмисника по вулиці Героїв Чорнобиля в обласному центрі. Під час поверхневої перевірки молодика та огляду його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили уже розфасовані для «закладок» 35 згортків з амфетаміном, 5 згортків з таблетками «екстазі», а також 2 поліетиленові пакети з амфетаміном та «сіллю». 

Замість соку – алкоголь: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

23 липня 2019 року завдяки проявленій пильності співробітників державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» черговий раз попереджено спробу доставки до охоронюваної зони заборонених речовин.

На Хмельниччині затримано чоловіка, який вбив свого 67-річного вітчима

45-річному зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Популярне