Новини за 21.10.2021

Депутати, працівники і підрядники: хто фінансує партії Хмельницької міськради

Вже п’ять років українські політичні партії живуть за новими правилами. Щось чули про це, але не пригадуєте? Коротко нагадаємо. В Україні діє Закон, за яким всі без виключення політичні сили повинні показувати від кого і скільки коштів отримали і на що їх витратили. Всі ці дані – відкриті і доступні буквально кожному, партійні звіти регулярно […]

На Хмельниччині перевірили 72 заклади освіти, у 13% протестованих працівників харчоблоків виявили стафілокок

11 жовтня регіональні Центри контролю та профілактики хвороб МОЗ України розпочали раптові перевірки працівників харчоблоків у закладах освіти на носійство золотистого стафілокока.

У Славуті через відсутність рідкого кисню пацієнтів з COVID-19 можуть перенаправляти в інші заклади

П’ять балонів з киснем з необхідних на добу ста залишилось в Славутській міській лікарні. Рідкого кисню, який в лікарні споживають півтори тонни, немає взагалі. Про це Суспільному розповів директор закладу Леонід Радзивілюк. За його словами, зараз в ковідному відділенні із сімдесяти пацієнтів сорок – киснезалежні.

Тарифи на теплопостачання у Шепетівці хочуть підняти до 122%

Шепетівське підприємство теплових мереж повідомило про наміри здійснити зміну тарифів на теплову енергію (її виробництво транспортування та постачання), шляхом коригування тих складових частин їх структури, за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення.

На Хмельниччині прокуратурою виявлено факти заволодіння землями природно-заповідного фонду вартістю 1,65 млн гривень

Окружною прокуратурою міста Хмельницького викрито факт підробки документів з метою прибрати до рук землю природно-заповідного фонду України, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

З 23 жовтня на Хмельниччині запроваджуються додаткові карантинні обмеження

На Хмельниччині запроваджуються додаткові карантинні обмеження у зв’язку із підвищенням захворюваності на COVID-19.

Популярне