Новини за 28.01.2021

Будинок отримали в подарунок, а право на землю під ним – не оформлено. Що робити?

Як приватизувати земельну ділянку під своїм будинком, якщо право власності на будинок виникло на підставі договору дарування? При цьому земельна ділянка перебуває у фактичному користуванні, права на неї не оформлені. З таким запитанням звернулася до юристів Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги мешканка Хмельницького району. Роз’яснює заступниця начальника відділу правопросвітництва та надання […]

Пряме врегулювання збитків у ОСЦПВ: чотири роки успішної роботи

Системі Прямого врегулювання збитків (ПВЗ) у ОСЦПВ в Україні нещодавно виповнилося чотири роки. Вона почала працювати в грудні 2016 р. Зараз учасниками ПВЗ є 15 компаній-членів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), на яких припадає близько третини ринку автоцивілки. В МТСБУ зазначають, що пряме врегулювання є зручним сервісом, який користується популярністю серед автовласників.

Україна може отримати вакцину Pfizer — заступник міністра охорони здоров’я на дискусії “Вакцинація. Корупція. COVID-19”

В рамках ініціативи COVAX Україна може отримати в першу чергу вакцину від виробника Pfizer. Остаточне підтвердження буде 29 січня.

Партнерські пологи на Хмельниччині: то дозволені, то ні

Від початку карантину в Україні загалом та на Хмельниччині зокрема запровадили чимало обмежень. Частина з них стосувалася режиму роботи лікарень. Під заборону від березня 2020 року періодично потрапляли як проведення планових операції, так і відвідування пацієнтів . Поза законом опинялися й партнерські пологи. У різних медзакладах області їх адміністрація на власний розсуд позбавляла або обмежувала […]

Метою діяльності обласної влади є перетворення області на регіон комфортний для життя людей, – Гамалій

Сьогодні голова адміністрації Сергій Гамалій та голова обласної ради Віолета Лабазюк спільно провели координаційну нараду щодо підготовки питань для розгляду на черговій сесії Хмельницької обласної ради. Участь у роботі взяли заступники голови адміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів ОДА.

На Шепетівщині поліцейські офіцери громади оперативно розкрили крадіжку з приватного будинку

27 січня до Шепетівського районного управління поліції надійшло звернення 53-річноі жительки смт Гриців про те, що невідома особа обікрала її будинок.

Облавтодору під приводом «держтаємниці» злили 480 мільйонів на банальне обслуговування доріг

22 грудня ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг» підписало договір з ДП «Хмельницький облавтодор» на експлуатаційне утримання місцевих доріг у 2021-2022 роках вартістю 479,99 млн гривень.

В Славуті врятували лебедя

Історій про те, як узимку рятують лебедів, які восени не відлетіли у теплі краї, досить багато. Для Славути це теж не виняток.

У Кам’янці-Подільському слідчі встановлюють обставини ДТП, що сталася на мосту «Лань, що біжить»

У результаті аварії травмувався 48-річний водій, житель с. Довжок.

Популярне