Новини за 31.10.2019

Як родичка депутата Хмельницької міської ради перебудовує історичну будівлю

На Проскурівській у Хмельницькому не побачиш натовпу туристів. Усе тому, що вулиця з автентичними стародавніми будинками потрібна лише виключній кількості самих хмельничан, історикам та краєзнавцям. Місцева влада, міська і обласна, знічено розводить руками та знизує плечима, мовляв, немає грошей на культуру. Чи можливо не має бажання її зберігати? За останні кілька років у Хмельницькому було […]

Збирала гриби і знайшла тіло чоловіка

У Хмельницькій області у лісі виявили тіло молодого чоловіка, який зник кілька місяців тому.

Початок сезону полювання відстроковано через погодні умови

У зв’язку з аномально теплими погодними умовами цієї осені у лісах перебуває багато грибників та відпочивальників. З метою недопущення нещасних випадків, Хмельницьке ОУЛМГ рекомендувало всім користувачам мисливських угідь не розпочинати 2 листопада сезон полювання на території лісових мисливських угідь.

Олександр Симчишин – один з найвідповідальніших міських голів за версією порталу “Слово і діло”

Аналітичний портал «Слово і діло» сформував рейтинг відповідальності міський голів України на підставі аналізу передвиборних обіцянок та стану їх виконання за рік до чергових місцевих виборів.

На Хмельницькій АЕС відбулася виробнича нарада з представниками корейських компаній

30 жовтня на Хмельницькій АЕС відбулася технічна нарада із представниками провідних корейських компаній у галузі енергетики Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) та Doosan, зацікавлених у співпраці з Енергоатомом.

На Віньковеччині урочисто відкрили новозбудовану амбулаторію

30 жовтня, в рамках програми «Доступна медицина», у селі Петрашівка Віньковецького району відбулося урочисте відкриття новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Привітати мешканців громади із цією визначною подією прийшли обласні посадовці, керівники району та голови сільських рад.

У Хмельницькому поліцейські оголосили лікарю-анестезіологу підозру у вбивстві через необережність

Згідно санкції статті медику може загрожувати обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк. Наразі слідчі дії тривають.

На Хмельниччині місцева прокуратура вимагає визнати недійсними угоди, якими неправомірно зменшено обсяги закуплених на 1 млн грн паливно-мастильних матеріалів

Шепетівською місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель паливно-мастильних матеріалів на суму понад 1 млн грн.

У Славутському районі вогнеборці під час ліквідації пожежі господарської споруди запобігли вибуху газового балона

30 жовтня о 16:27 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному із приватних домоволодінь села Комарівка Славутського району.

У ОДА пройшла презентація щорічної доповіді про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні за 2018 рік

Вчора до обласної державної адміністрації завітала регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєва. Метою візиту стало проведення презентації щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні за 2018 рік.

Популярне