Новини за 27.12.2019

Президент звільнив начальника СБУ Хмельницької області

Президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Сергія Харченка з посади начальника Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області. Про це йдеться в указі № 962/2019, оприлюдненому сьогодні на сайті президента.

Шепетівчанам заборонили салюти та феєрверки на Новий рік

Сьогодні, 27 грудня, відбулася позачергова 68 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 5 питань.

Фітосанітарний стан посівів озимих культур Хмельницької області станом 26 грудня 2019 року

Протягом листопада-грудня на території області спостерігались погодні умови від помірно-холодних до теплих. Температура повітря на +50С …+140С вище норми. Опади відмічались слабкі у вигляді дощу, снігу, мокрого снігу, мряки, туманів. Сніговий покрив, який утворився висотою 2-4 см., розтанув.

Увага! На Хмельниччині очікується погіршення погодних умов

За інформацією УкрГідрометцентру, 28 грудня на Хмельниччині очікується погіршення погодних умов: сніг та мокрий сніг, утворення снігового покриву, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північний , пориви 15-20 м/с.

До 9 років позбавлення волі засуджено мешканця Старокостянтинівського району, який вбив свою співмешканку

Прокурорами у суді доведено вину мешканця Старокостянтинівського району у вчиненні умисного вбивства.

У Шепетівці минулої доби сталося 2 ДТП на пішохідних переходах

У результаті автопригод травмувалися 12-річна дівчинка та 20-річна жінка.

ДБР розслідує обставини ДТП, в якій працівник СБУ скоїв наїзд на двох пішоходів

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю оперуповноваженого Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Голова Хмельницької ОДА затвердив вартість будівництва Льодового палацу у Хмельницькому

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет затвердив проєкт “Будівництво Льодового палацу на вул. Прибузька, 7/3А у Хмельницькому”.

Популярне