Новини за 08.10.2019

На Хмельниччині невдовзі з’являться 4 нових мультифункціональних майданчики для занять ігровими видами спорту

Сьогодні під головуванням заступника голови ОДА Світлани Павлишиної відбулося засідання обласної комісії з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Участь в засіданні взяла також перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук.

На Хмельницькій АЕС з робочим візитом перебував президент Енергоатома Юрій Недашковський

8 жовтня на Хмельницькій АЕС з робочим візитом перебував президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський. У рамках візиту керівник Компанії здійснив обхід першого енергоблока ХАЕС та провів нараду з питань відновлення працездатності турбогенератора блока №1 Хмельницької АЕС.

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій важко травмувався водій вантажного мікроавтобуса

«Рівне — Городище — Старокостянтинів» у селі Цвітоха Славутського району.

У Дунаївцях закрили дві школи через менінгіт

Сьогодні, 8 жовтня, у Дунаївцях дві школи (№1 та №3) закрили на карантин. Відповідне рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації. Навчання призупинене на тиждень.

На Хмельниччині на «зебрі» травмувався 34-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 жовтня, близько 19.30 години в селі Правдівка Ярмолинецького району.

За спробу підкупу поліцейського судитимуть мешканця Тернопільщини

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури, слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління…

У Хмельницькому минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими

В обох випадках працівники Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі всі причини і обставини з’ясовуються.

Малашівка: під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя

7 жовтня о 13:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в селі Малашівка.

Старокостянтинівські рятувальники деблокували постраждалого з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля

7 жовтня о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Старокостянтинів на вул. Мічуріна сталась дорожньо-транспортна пригода. Як виявилось, через зіткнення автомобіля «Daewoo Lanos» з вантажівкою DAF легковик опинився у кюветі. Внаслідок ДТП травмувався 24-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos».

Поліцейські оголосили про підозру 64-річному пенсіонеру, який з необережності застрелив свого знайомого

Події мали місце вчора, 6 жовтня, близько 14.30 години на пустирі поблизу села Розсоша Хмельницького району. За вчинене чоловікові загрожує від 3 до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Популярне