Новини за 02.09.2021

Хмельничанин став чемпіоном світу зі змішаних єдиноборств ММА

Титул чемпіона світу з ММА здобув 16-річний хмельничанин Максим Селіщев.

Статистика COVID-19 на Хмельниччині: зареєстрували два летальних випадки

Станом на 11.00 2 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 90492 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3517 – діти, 4883 – медпрацівники.

На Шепетівщині виявили перший в цьому році випадок сказу собаки

Згідно з результатом вірусологічного дослідження патологічного матеріалу (біологічного) — протокол випробувань № 003605 п.м./21 від 30.08.2021 Хмельницької регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, у собаки, яка належить жителю с. Курганівка, встановлено захворювання на сказ.

У Хмельницькому в мікрорайоні Ружична встановлюють камери контролю швидкості

Нагадаємо, що У Хмельницькій області вимірювання швидкості здійснюється також і  патрульними з приладом «TruCAM» на східному під’їзді до міста Хмельницького…

Один першокласник та всього шість учнів: де на Хмельниччині найменша школа

Один учень 1 вересня пішов у перший клас Коминської школи Ізяславської громади і став шостим учнем цього навчального закладу першого ступеню.

В Хмельницькому з 2 до 4 вересня буде частково перекрито рух транспорту вулицею Панаса Мирного

У зв’язку з виробничою необхідністю при виконанні робіт з влаштування колодязів мережі зливової каналізації на вул. Панаса Мирного…

Громади Красилова та Грицева отримали новенькі шкільні автобуси

Одним із чинників освіченої нації є доступність до освіти. Саме з такою метою в Україні відбувається оновлення парку шкільних автобусів, що підвозять учнів та педагогів до навчальних закладів області.

Підприємствам теплового та водопровідно-каналізаційного господарства Хмельниччини не повернули 1,2 млрд грн різниці в тарифах

Обсяг невідшкодованої підприємствам теплового та водопровідно-каналізаційного господарства Хмельницької області різниці в тарифах становить 1 млрд. 244,2 млн грн.

Популярне