Новини за 13.01.2023

Рятувальники Хмельниччини отримали печі Булер’ян для Пунктів Незламності

Рятувальники Хмельниччини отримали необхідну допомогу у вигляді печей Булер’ян від Благодійного фонду «Рокада» Хмельницький.

Військовослужбовцям ССО “Азов” передали багі від Хмельницької ОВА

Потреба у всепрохідному, швидкому та легкому авто на фронті завжди висока. Тому до Хмельницької ОВА із проханням допомогти у вирішенні цієї потреби звернулися представники спецпідрозділу ССО “Азов”.

Суд стягнув з Укрзалізниці відшкодування на користь матері, син якої загинув під колесами поїзда

9 липня 2018 року на залізничному перегоні неподалік с. Літки Деражнянського району поїзд «Херсон – Львів» наїхав на 47-річного чоловіка, який від отриманих травм загинув.

На Хмельниччині викрили чергового прихильника «руського міра»

На Хмельниччині правоохоронці повідомили про підозру місцевому жителю за фактами розпалювання національної ворожнечі та ненависті, а також виправдовування, визнання збройної агресії рф проти України, інформують у прокуратурі.

На Хмельниччині пошкоджено лінії електропередач через ожеледь

На Хмельниччині, вночі та під ранок, відбулись пошкодження повітряних ліній 10/0,4 кВ. Причини пошкоджень — ожеледь на проводах, падіння гілок та дерев.

Війна і стрес: вплив на шкіру та волосся

У Хмельницькому обласному шкірно-венерологічному диспансері проаналізували статистику за попередній рік та дійшли висновку…

На Хмельниччині правоохоронці викрили вимагача з багатим кримінальним минулим

Зловмисник під приводом повернення неіснуючого боргу за пошкоджений автомобіль вимагав грошові кошти в жителя одного з міст області, застосовуючи при цьому погрози та фізичне насильство.

Хмельницькобленерго: відключення в області за двома чергами

Погіршення погодних умов та повернення до роботи підприємств, бізнесу сприяє зростанню навантаження на енергосистему України.

Популярне