Новини за 13.05.2021

Двоє спільників відбудуть пів року арешту за крадіжки автомобільних номерних знаків у м. Деражня

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким  апеляційним судом за крадіжки автомобільних номерних знаків двом молодикам призначено покарання у виді арешту.

Відокремленому підрозділу «ВІЙТОВЕЦЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» ТОВ «ЗЕРНО-АГРОТРЕЙД» доведеться відшкодувати збитки понад 700 тис грн

В серпні 2019 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ВП «ВІЙТОВЕЦЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» ТОВ «ЗЕРНО-АГРОТРЕЙД».

В Новій Ушиці поліцейські задокументували аж три порушення, які вчинив нетверезий водій

Цієї ночі, близько 02.00 години, в смт Нова Ушиця Кам’янець-Подільського району трапилась дорожньо-транспортна пригода. 19-річний водій автомобіля «Opel Vectra» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. На щастя, ні водій, ні його 18-річний пасажир не постраждали. 

У Білогірському районі рятувальники допомогли господарям визволити корову з пастки

12 травня о 17:13 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в одному з домогосподарств села В. Калетинці в яму для зберігання жому потрапила корова.

КП «Сатанівське» три роки незаконно використовувало підземні води

В квітні 2021 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено плановий захід державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів КП «Сатанівське».

У МКП «Хмельницькводоканал» підняли тариф на централізоване водопостачання

Вчора у приміщенні актового залу МКП «Хмельницькводоканал» відбулися громадські обговорення щодо тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення на 2022 рік.

На Славутчині сталася ДТП, у якій травмувалися двоє чоловіків

Аварія сталася 12 травня близько 02:00 години на автодорозі «Корець — Славута — Антоніни», поблизу с. Губельці. 

Популярне