Новини за 30.09.2021

Кам`янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу вантажівки

30 вересня о 08:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вантажівки FAW. Подія трапилася поблизу села Гуменці, Кам’янець-Подільського району.

У Шепетівці дорожчає проїзд у громадському транспорті

З 1 жовтня у Шепетівці збільшиться вартість проїзду. Як повідомляє сайт міста Шепетівки, подання до виконавчого комітету ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» з вимогою підвищити тарифи зробило ще на початку літа. І от 29 вересня на засіданні шепетівського виконкому, рішення про здорожчання проїзду таки затвердили.

На Кам’янеччині поліцейські склали адмінпротокол на директора школи за неповідомлення про випадок булінгу

Наразі адміністративні матеріали вже направлено на розгляд суду.

В Нетішині вогонь знищив два автомобілі

29 вересня о 02:40 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Fiat Ducato у м.Нетішин на вул. Млиновій. До місця події за викликом негайно прибув черговий підрозділ 8 Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС. На момент прибуття рятувальників вогонь встиг перекинутися з палаючого автомобіля на розташований поряд транспортний засіб.  Завдяки зусиллям рятувальників вдалося оперативно зупинити вогонь та запобігти його перекиданню на поряд розташовані автомобілі. Проте полум’я таки встигло знищити два автомобілі та один — […]

У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось двоє осіб

Як наслідок, подружжя хмельничан — 53-річну жінку та 52-річного чоловіка — з тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

У Тернополі “Правий сектор” виступив проти заправок “БРСМ-нафта” через фінансування Московського патріархату

Активісти “Правого сектору” провели мітинг, де закликали не купувати пальне та не користуватись послугами заправок “БРСМ-нафта” через фінансування Московського патріархату. Про це стало відомо зі сторінки Тернопільського “Правого сектору” у Facebook. 

На строкову військову службу для Хмельницької області заплановано призвати 582 призовника

28 вересня в ОДА відбувся брифінг для представників ЗМІ щодо проходження осінньої призовної кампанії. Військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату, полковник Костянтин Радченко поінформував присутніх про проведення призову громадян України на строкову військову службу в Хмельницькій області в жовтні – грудні 2021 року.

У Хмельницькому працівники міграційної поліції виявили нелегала з Російської Федерації

На порушника співробітники міграційної служби склали адмінпротокол та прийняли рішення про примусове повернення чоловіка в країну походження.

Хмельницька військова прокуратура підозрює експосадовця КЕВ Міноборони у завданих збитках на 2 млн грн

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 28 вересня 2021 року повідомлено про підозру колишньому посадовцю одного з Квартирно-експлуатаційних відділів Міністерства оборони України в бездіяльності військової влади, яка спричинила тяжкі наслідки в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 426 КК України).

Мер Шепетівки заявив про проблеми із опалювальним сезоном, звертатиметься до Зеленського

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль заявив, що впродовж останніх двох місяців ціна на газ чи не щодня зростає, на останні закупівлі оголошені управлінням освіти на заявлену ціну по 24 грн/м.куб не заявилось жодного претендента. В такій ситуації виникають складнощі щодо початку опалювального сезону в громаді, у закладах освіти, зокрема.

Популярне