Новини за 03.03.2023

У Хмельницькому перед судом постане працівник поштового відділення, який привласнив понад 400 тисяч гривень

За привласнення чужого майна у великих розмірах 20-річному місцевому жителю загрожує до восьми років ув’язнення.

Поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав у знайомого 15 тисяч гривень

Правопорушником виявився 32-річний житель Лісовогринівецької тергромади, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

17000 грн штрафу за пропозицію і надання неправомірної вигоди поліцейським: вирок суду

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і підозрюваним у пропозиції та наданні службовій особі неправомірної вигоди за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища.

Біля Бахмута загинув 42-річний житель Нетішина

Воїн загинув 27 лютого внаслідок важких поранень, отриманих 23 лютого 2023 року в районі населеного пункту Дубове-Василівка Бахмутського району Донецької області, захищаючи незалежність України, її територіальну цілісність і суверенітет.

У Хмельницькому попрощались з 51-річним військовослужбовцем, який загинув поблизу Бахмуту

У Хмельницькому попрощались з військовослужбовцем Віктором Мацаком. 51-річний воїн загинув поблизу Бахмуту Донецької області під час артилерійського обстрілу.

Зеленський посмертно присвоїв звання Героя України льотчику з Хмельниччини

Президент Володимир Зеленський присвоїв посмертно звання Героя України льотчику Олексію Коваленку, який загинув на Харківщині.

У Хмельницькому обрали голову обласного відділення НОК України

У Хмельницькому обрали голову обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Ним став Віталій Огон, який, останній рік очолював Федерацію дзюдо на Хмельниччині.

Популярне