Новини за 13.07.2019

Старокостянтинівські рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходився пристарілий чоловік з обмеженими можливостями

12 липня о 19:35 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жительки м. Старокостянтинів про те, що у квартирі, де перебуває її чоловік, інвалід 2 групи, зачинились вхідні двері. Чоловік не в змозі самотужки відчинити двері, тож терміново необхідна допомога рятувальників.

На Білогірщині поліцейські впродовж дня виявили декілька макових посівів загальним обсягом близько 2,5 тисячі кущів

Усі нарковмісні рослини правоохоронці вилучили і направили на експертизу.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій автомобіль зіткнувся з підводою

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 липня, близько 23.20 години на в’їзді в село Корчик Шепетівського району.

У Кам’янці-Подільському поліцейські оперативно розшукали зловмисника, який «замінував» місцевий залізничний вокзал

42-річного «жартівника» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про замінування йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

У Дунаєвецькому районі відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Під головуванням голови Дунаєвецької райдержадміністрації, голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександра Бернашевського проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Чемеровецький район: вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі

11 липня о 17:55 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в одному із домогосподарств села Вільхівці.

Популярне