Новини за 04.05.2020

Група реагування патрульної поліції за лічені хвилини розшукала зловмисника, який викрав автомобіль

1 травня 30-річний житель села Борисів разом з товаришем відпочивали в Ізяславі. Близько 23.00 години, коли прийшов час повертатись додому, чоловік викликав таксі. За деякий час під’їхав «ВАЗ 21093» і вони поїхали до Борисова.

На Хмельниччині взяли під варту 56-річного чоловіка, який до смерті побив свою співмешканку

Події мали місце ввечері 29 квітня в селі Кальня Деражнянського району. Після застілля між підозрюваним та його 67-річною співмешканкою виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс жінці численні удари по голові та тулубу.

У Шепетівці страйкували медики «швидкої допомоги»

1 травня о 12:00 працівники Шепетівської станції екстреної медичної допомоги приєднались до Всеукраїнської попереджувальної акції протесту «За гідну оплату праці». Медичні працівники зняли відео на фоні автомобілів “швидкої допомоги” з увімкненими світловими спецсигналами та сиренами.

В Нетішині розпочато ремонт пішохідного містка

Сьогодні, 4 травня, працівники КП НМР «Благоустрій» розпочали роботи з ремонту пішохідного містка через обвідний канал, що веде з вул. Михайлова на вул. Варшавська.

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 5 ДТП з травмованими: поліцейські встановлюють обставини подій

Упродовж вихідних 1-3 травня у Хмельницькій області сталося 5 ДТП, у яких 1 чоловік загинув, ще 6 осіб травмувалися. Серед них — двоє дітей.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 55-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 травня, близько 10.00 години на автодорозі сполученням «Хмельницький — Тернопіль» поблизу села Данюки Хмельницького району.

В Хмельницькій області офіційно зареєстровано 116 випадки захворювання на COVID-19

У Хмельницькому станом на 9.00 4 травня зафіксовано 17 випадків захворювання на COVID-19.

Від коронавірусу помер колишній директор Кам’янець-Подільського цементного заводу

В Хмельницькій інфекційній лікарні від COVID-19 помер пацієнт 1953 р.н. з Кам’янець-Подільського району, повідомляє пресслужба ОДА.

Популярне