Новини за 07.05.2019

На Хмельниччині під час місячника добровільної здачі зброї громадяни здали 205 одиниць

Упродовж квітня на Хмельниччині проходив місячник добровільної здачі зброї, під час якого громадяни мали можливість здати незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання.

За загибель тварин і птахів доведеться відповідати

Працівники ДП “Кам’янець-Подільський лісгосп” постійно піклуються про збереження та відтворення мисливської фауни, стежать за дотриманням правил полювання, проводять рейди з виявлення та попередження фактів браконьєрства.

Прорвав головний водогін Шепетівки

Сьогодні, через порив на центральному магістральному водопроводі міста виник витік. Працівниками водоканалу на протязі дня проводяться аварійно-відновлювальні роботи.

У Старокостянтинові сталось ДТП за участі мера

Вчора, 6 травня близько 16:00 години біля магазину “Орбіта”, що по вулиці Грушевського, сталося ДТП за участю автомобіля, яким керував міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук, йдеться у повідомленні. 

Прокурори повернули у державну власність одне з найбільших зерносхорвищ

На виконання рішення господарського суду Хмельницької області, винесеного за позовом прокуратури Хмельниччини, за державою в особі Кабінету Міністрів України зареєстроване право власності на цілісний майновий комплекс «Богданівецький комбінат хлібопродуктів». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області. 

Двоє в лікарні: наслідки аварії на Віньковеччині

Аварія сталася вчора, 6 травня, близько 17:05 години на автодорозі між селами Охрімівці та Яснозіря Віньковецького району. Про ДТП повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

У Славуті поширюють листівки із забороненою символікою

Листівки славутчани отримують через поштову скриньку. Окрім того, що листівка містить заборенену символіку, у ній також запрошують прийти на “Парад Переможців” з фотографією  “дідів, прадівів, батьків, загинувших на фронтах та померших від ран в госпіталях Великої Вітчизняної війни”.

Екологи Хмельниччини та Житомирщини провели спільне обстеження очисних споруд Понінківської КПФ

3 травня 2019 року було проведено спільне обстеження очисних споруд ТОВ «ПКПФ-Україна» та місця скиду стічних вод у річку Хомора. Обстеження проводилося з метою контролю виконання п.3 протокольного рішення спільного засідання Хмельницької та Житомирської регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та виконання заходів, визначених Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької ОДА.

На Хмельниччині розпочато фінансування пенсійних виплат травня 2019 року, а також субсидій за квітень 2019 року

2 травня 2019 року головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області розпочато фінансування пенсій травня 2019 року, на виплату яких уже направлено перших 56,4 млн. грн. Всього упродовж місяця на виплату пенсій буде спрямовано 1,0 млрд. грн.

Вибори 2019 на Хмельниччині: як проходила агітація та як обирали президента України

Президентські перегони на Хмельниччині. ЗМІ, місцеві органи виконавчої влади, органи самоврядування та політичні осередки: як змінилась їхня діяльність від 31.12.2018 і до 20.04.2019 та як ця діяльність вплинула на результати виборів у двох територіальних округах Хмельницький області: № 189 та № 192 Два тури виборів президента України вже позаду. Вже навіть Центральна виборча комісія опрацювала […]

Популярне