Новини за 28.05.2020

Шепетівка: поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось двоє людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 27 травня, близько 12.45 години в м. Шепетівка по вулиці В.Котика. Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Volkswagen LT 35», під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen B3» під керуванням 57-річного жителя с. Купино Шепетівського району. У результаті ДТП травмувався водій автомобіля […]

На Хмельниччині судитимуть мешканця Рівненщини, який шляхом обману протиправно заволодів державними землями

За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Старокостянтинівського відділу ГУНП в області проведено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неправомірної безоплатної приватизації земель державної власності.

На Кам’янеччині поліцейські склали протокол на водія, якій автомобілем зніс паркан

Працівники Кам’янець-Подільського відділення поліції притягнули до адміністративної відповідальності молодика, який на автомобілі влетів у паркан приватного господарства.

Нову технологію запроваджують на Хмельницькій АЕС

Цьому допоможе спеціальний комплекс, створення і облаштування якого вже розпочали.

Поліція затримала під час отримання хабаря начальника одного з відділів Хмельницької ОДА

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції в області під процесуальним керівництвом прокуратури задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником одного із відділів Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

Популярне