Новини за 10.09.2020

Славуту та Волочиський район віднесли до червонної зони

Від понеділка, 14 вересня, в Україні набуває чинності новий розподіл регіонів, відповідно до темпів поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

На Хмельниччині понад три тисячі боржників за газ можуть залишитися без субсидій

Серед клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» налічується 115 тисяч отримувачів субсидій. З них 3415 жителів області можуть втратити грошову держдопомогу через прострочену понад три місяці заборгованість за спожите блакитне паливо. Про це повідомляє пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут». 

Як хмельницькі лікарні витрачали кошти на боротьбу з COVID-19

У березні уряд своєю постановою спростив правила публічних закупівель – ніяких тобі відкритих торгів між постачальниками. Звіт про договір і се ля ві. Такі нововведення стосувались виключно вузького переліку робіт, товарів та послуг, які потрібні для боротьби з поширенням коронавірусу. Тобто не чекати, поки МОЗ зробить централізовану закупівлю для всіх, а потім все це поділить, […]

Кам’янець-Подільський район: рятувальники вилучили з Дністра тіло чоловіка

10 вересня об 11:15 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення від чергового райвідділу поліції про те, що в річці Дністер біля с. Лука Врублівецька знаходиться тіло чоловіка.

Новий районний поділ області: які повноваження матимуть нові районні ради

Відтак, 25 жовтня місцеві вибори пройдуть вже на новій територіальній основі. Щоб реорганізувати органи місцевого самоврядування в нових громадах і райдержадміністраціях, Верховна Рада має прийняти законопроект №3651, який врегулює питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та інших зобов’язань.

У шепетівській лікарні внаслідок COVID-19 помер чоловік

Хмельницька ОДА повідомила, що до вчорашніх 5 летальних випадків, сьогодні додалось ще чотири. Один з них зафіксовано у Шепетівській ЦРЛ.

У Красилові поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій постраждав 58-річний велосипедист

Аварія сталася 9 вересня близько 09:00 години в м. Красилів по вул. Грушевського.

Габінет пообіцяв відремонтувати майже 2,5 тис. км доріг на Хмельниччині

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет пообіцяв відремонтувати майже 2,5 тис. км доріг на Хмельниччині.

Популярне