Новини за 26.05.2021

Хмельницька влада запровадила нечесні умови конкурсного відбору для управдомів – АМК

Південно-західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконавчий комітет Хмельницької міської ради не допускати антиконкурентних дій, які можуть призвести до обмеження конкуренції.

Виявлено факт розорювання землі у прибережній захисній смузі річки Корчик

В травні поточного року на адресу Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області надійшло звернення громадянина щодо розорювання прибережно-захисної смуги річки Корчик в Шепетівському районі.

Поблизу найбільшого озера Хмельниччини встановили обмежуваль­ний шлагбаум

Мо­ва йде про «Озе­ро Свя­те» — най­більше озе­ро Хмель­ницької об­ласті при­род­но­го по­ход­ження. Заз­на­че­на во­дой­ма ле­жить в ба­сей­ні річ­ки Го­ринь в ме­жах Ма­ло­го По­ліс­ся, що у Ше­пе­тівсь­ко­му районі. На­пов­ню­ють озе­ро во­дою ар­те­зі­ансь­кі дже­ре­ла, що б’ють із дна. Жод­на річ­ка не впа­дає в озе­ро і не ви­ті­кає з нього, але во­да тут чис­та і про­зо­ра.

Стадіон у Кам’янці-Подільському ремонтуватиме новий підрядник

У Кам’янці-Подільському капітальний ремонт стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва на проспекті Грушевського, 29 проводитиме новий підрядник.

Прокуратура вимагає від забруднювачів земельної ділянки у м. Шепетівка її відновлення та відшкодування 36 млн грн

Шепетівською окружною прокуратурою заявлено позов про стягнення 36 млн грн шкоди, завданої засміченням земельної ділянки у м. Шепетівка небезпечними відходами, та про її приведення у попередній стан.

На Красилівщині поліцейські затримали 58-річного чоловіка, який через ревнощі наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму односельцеві

За скоєне чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі. На період розслідування суд взяв його під цілодобовий домашній арешт.

Популярне