Новини за 18.09.2019

Фахівець митної справи з Хмельницького навчав у Киргизстані своїх зарубіжних колег тонкощам експортного контролю

За сприяння Посольства Японії в Киргизькій Республіці та Програми з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) Посольства США в місті Бішкек проведено практичний семінар з питань стратегічної торгівлі та експортного контролю для посадових осіб підрозділів портового контролю Киргизстану.

Протягом одного дня порушники завдали збитків на понад 2 тис. грн, – Хмельницький рибоохоронний патруль

18 вересня 2019 року Хмельницький рибоохоронний патруль викрив два грубих порушення правил рибальства.

Смертельні пустощі: суд виніс вердикт у справі про вбивство через необережність під час шкільної перерви

Застосувати примусовий захід виховного характеру у виді передачі під нагляд матері та батька до досягнення повноліття, а також обмежити дозвілля неповнолітнього та встановити особливі вимоги до його поведінки: обмеження перебування поза місцем проживання без присутності батьків або осіб, які їх замінюють, щодня у зимово-весняний період – з 21.00 по 7.00, влітку і восени – з 22.00 по 6.00 до досягнення ним повноліття (квітень 2021 року)– таку ухвалу постановив Волочиський районний суд неповнолітньому, обвинуваченому у вбивстві через необережність (частина 1 статті 119 Кримінального кодексу України), задовольнивши клопотання прокурора. На користь потерпілих суд стягнув з батьків обвинуваченого 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Хмельницькі поліцейські розшукують чоловіка, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Події мали місце 2 вересня близько 01.40 години на території ботанічного саду, що по вулиці Інститутській.

Суд скасував постанову поліцейського через недоведеність факту вчинення водієм адмінправопорушення

Чемеровецький районний суд задовольнив адміністративний позов водія до інспектора патрульної поліції – і скасував його постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що має несправності системи гальмового або рульового керування, тягово-зчіпного пристрою, зовнішніх світлових приладів (темної пори доби) чи інші технічні несправності, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація його забороняється, або переобладнаний з порушенням відповідних правил, норм і стандартів), а справу про адміністративне правопорушення щодо позивача закрив.

На Хмельниччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом збільшення ціни газу

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять роботу із захисту інтересів держави під час використання бюджетних коштів, у тому числі під час проведення публічних закупівель.

З потерпілими примирився: Нетішинський суд дав рік іспитового строку серійному крадієві велосипедів

ри ночі поспіль, починаючи з 28 травня 2019 року, житель Нетішина у під’їздах тамтешніх багатоповерхівок шукав велосипеди, залишені без нагляду, і викрадав їх. Перешкодою для цього не ставав навіть металевий трос, яким власники прив’язували двоколісний транспорт, – для таких випадків чоловік мав із собою кусачки.

Водій-сапер з Хмельниччини отримав Державну нагороду від Президента України

17 вересня в Маріїнському палаці кращі з кращих працівників ДСНС отримали державні нагороди від Президента України.

Сусід ґвалтував та вбив 53-річного чоловіка

У селі на Хмельниччині у власному будинку знайдено мертвим 53-річного чоловіка.

Патрульні зупинили водія за порушення ПДР та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні

15 вересня близько 15-ї години, на вулиці Зарічанська, патрульні зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Популярне