Новини за 25.01.2024

Викрито полковника, який нажився на ремонті огорожі військової частини

На Хмельниччині правоохоронці повідомили про підозру командиру підрозділу військового формування ЗСУ за фактом розтрати чужого майна і видачі завідомо неправдивих офіційних документів.

У Хмельницькому сталися дві ДТП, у яких травмувалися троє пішоходів

Обидві автопригоди сталися сьогодні, 25 січня, близько 07:30 години. В одній із автопригод травмувалися дві пенсіонерки, у іншій — 52-річний чоловік.

У Кам’янці-Подільському за зґвалтування і сексуальне насильство щодо неповнолітньої перед судом постане її рідний батько

Слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури завершили розслідування та направили на розгляд суду обвинувальний акт відносно 40-річного жителя Кам’янця-Подільського, який систематично ґвалтував свою 12-річну доньку.

Мешканець Кам’янця-Подільського після розлучення з дівчиною вимагав у неї повернути кошти за квіти та салони краси

На Хмельниччині судили чоловіка, який погрожував своїй колишній та вимагав у неї гроші, нібито витрачені на неї під час стосунків.

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинув 58-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 січня, близько 07:30 години на автодорозі «Старокостянтинів — Антоніни» поблизу с. Кременчуки.

Медичний заклад Нетішина отримав циф­ро­вий рен­тге­нівсь­кий апарат

Медичний заклад Нетішина, що на Хмельниччині, отримав циф­ро­вий рен­тге­нівсь­кий апарат. Його вартість — чотири мільйони гривень.

Підприємець з Хмельницького намагався дати хабар у 100 доларів аби перетнути з товаром державний кордон

Старосамбірський районний суд Львівщини виніс вирок підприємцю родом з Шепетівщини, який пропонував прикордонникам 100 доларів хабаря, щоб виїхати за кордон.

На Хмельниччині в ДТП загинула 5-річна дівчинка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 24 січня, близько 12:30 години на трасі «Житомир — Чернівці» в с. Міцівці Кам’янець-Подільського району.

Популярне