Новини за 25.11.2019

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність конвертаційного центру

Прокуратурою Хмельницької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в області продовжується активна робота щодо забезпечення надходження до державного бюджету податків, загальнообов’язкових платежів та притягнення винних до визначеної законом відповідальності.

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Шепетівці за участю легковика та велосипедиста

Над­зви­чай­на до­рожньо-тран­спортна при­го­да ста­ла­ся сьогод­ні в обід, 25 лис­то­па­да, в цен­трі міс­та Ше­пе­тів­ки.

Клопотання відхилити: Віньковецький суд не знайшов підстав для визнання дій порушника ПДР малозначними

Віньковецький районний суд визнав винним 56-річного жителя села Віньковецького району у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння) і призначив покарання – 10200 гривень штрафу з позбавленням права керування ТЗ на 1 рік.

Минулої доби на Хмельниччині сталося 2 ДТП, у яких один чоловік загинув і двоє молодих людей отримали травми

У ДТП поблизу с. Шатава Дунаєвецького району травмувалися двоє 19-річних чернівчан, а у Старокостянтинівському районі 40-річний водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з насипом каменю, від чого загинув на місці події.

Бізнес-спільнота Хмельниччини проводить зовнішньоторговельні операції із партнерами з 124 країн світу

Хмельниччина продала товарів власного виробництва до країн Європейського Союзу на 231 мільйон доларів США.

На Хмельниччині поліція з’ясовує обставини ДТП за участю автобуса і двох легковиків

Працівники Летичівського відділу поліції з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса та двох легкових автомобілів, у якій травмувались дві людини.

На Красилівщині знайшли тіло чоловіка в очереті

У селі Грицики Красилівського району біля берега ставка виявили тіло чоловіка. Тіло знаходилось в заростях очерету у воді. Щоб його дістати, довелося викликати рятувальників, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС.

На Хмельниччині пожежники виявили тіло мертвого чоловіка

Смертельна пожежа через недопалок сталася напередодні у Хомівцях

Хмельницький район: рятувальники ліквідували пожежу торфу

24 листопада о 13:00 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу торфовища поблизу с. Грузевиця Хмельницького району.

Популярне