Новини за 11.10.2019

На Хмельниччині за втручання прокуратури фермерське господарство платитиме за використання землі втричі більше

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, продовжують активну роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

На Хмельниччині поліцейські-новобранці склали присягу на вірність народові України

У Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області відбулась урочиста присяга молодих поліцейських, які пройшли відбір та вирушають на навчання до поліцейської академії у Києві.

У Шепетівці депутати передали майно ТОВ “Шепетівка Енергоінвест” у комунальну власність та не підтримали «формулу Штайнмаєра»

Сьогодні відбулася позачергова 63 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк.

Центр розмінування ЗСУ у Кам’янці-Подільському підготував вже близько 300 водолазів

У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України завершився курс підготовки фахівців за спеціальністю «Водолаз ІІІ класу», повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України.

Хмельниччина в трійці областей з найменшими боргами по заробітній платі

Вчора під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Олександра Дехтярука відбулося спільне засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Популярне