Новини за 15.12.2020

На Хмельниччині до новорічних свят планують продати близько 25 тисяч хвойних дерев

На Хмельниччині планують продати близько 25 тисяч хвойних дерев, які спеціально вирощують на продаж до новорічно-різдвяних свят. Про це Суспільному розповів перший заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Павло Золотий.

Ще одна суддя зупинила рішення сесії про обрання Віолети Лабазюк головою облради

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Альбіна Ковальчук задовольнила заяву про забезпечення позову депутата обларди від партії ВО “Батьківщина” Олександра Розізнаного і зупинила рішення про обрання головою Хмельницької облради Віолети Лабазюк (№4-1/2020 від 7 грудня 2020 року).

Рятувальники попередили пожежу вантажного автомобіля, що перекинувся під час руху (ВІДЕО)

14 грудня о 18:20 на пункт зв’язку  Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-12 поблизу села Мацьківці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля  RENAULT MAGNUM.

Подоляни можуть виграти 1000 гривень на газ

У грудні рахунки клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» містять інформацію про вартість блакитного палива, використаного в листопаді, та обсяг очікуваного споживання в грудні.

Реструктуризація боргу: коли виплачувати кредит в повному обсязі не під силу

Через пандемію коронавірусу COVID-19 багато громадян опинилися на порозі фінансової кризи. Запроваджений в країні карантин – захід вимушений, але через нього хтось змушений працювати дистанційно, що, у свою чергу, нерідко призводить до зменшення заробітної плати, а хтось навіть втратив роботу. Водночас у багатьох громадян є кредитні зобов’зання, та виплачувати кредити боржникам тепер набагато складніше чи взагалі не під силу. Про можливість реструктуризації боргу за кредитом розповідає юристка Чемеровецького бюро правової допомоги Катерина Помазова.

Популярне