Новини за 24.05.2023

Вороги в тилу. Чотири пожежі з семи на Хмельниччині виникли через підпали

Протягом 23-24 травня на Хмельниччині зареєстровано сім пожеж. Чотири з них – це пожежі сухої рослинності на відкритих територіях.

Працівників “Укроборонпрому” з Хмельниччини судитимуть за закупівлю продукції невідповідної якості

Службовці разом зі спільниками завдали збитків на 5,4 млн грн: запчастини можна було просто викинути – вони виявились непридатними для використання

На Хмельниччині роздали 202 “Wi-Fi” роутери у заклади освіти та медицини

На Хмельниччині школи, дитсадки та заклади охорони здоров’я отримали 202 “Wi-Fi” роутери для безперебійного зв’язку та доступ до мережі Інтернет.

Жорстоке поводження з твариною на Теофіпольщині – засуджено місцеву мешканку

Працівниками Волочиської окружної прокуратури у суді доведено вину 52-річної жінки у вчиненні активним способом жорстокого поводження з собакою, що призвело до її загибелі.

Патрульні зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння

Днями на одному зі стаціонарних постів міста поліцейські зупинили транспортний засіб Volkswagen Jetta під керуванням 43-річного водія.

Річка Ікопоть: інспекторами виявлено незаконні засоби лову

Однією з гарантій екологічних прав громадян відповідно до статті 10 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» є громадський контроль за додержанням вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища, що здійснюється, зокрема, громадськими інспекторами з охорони довкілля.

Популярне