Новини за 10.03.2021

У Віньківцях надзвичайники врятували собаку, яка потрапила в стічний тунель

10 березня о 09:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в стічний тунель між ставками на вул. Миру в смт Віньківці потрапила собака та не може самостійно вибратися.

За фактом привласнення 500 000 грн, виділених на ремонт школи, перед судом постануть посадовці райдержадміністрації, підрядник та інженер технічного нагляду

За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури та оперативної підтримки сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах, які були спрямовані на будівництво школи.

Хмельницькій АЕС не загрожує весняна повінь

Цьогорічна кількість опадів наприкінці зимового періоду викликала занепокоєння щодо весняного паводку. Чи не вплине повінь на роботу Хмельницької АЕС, поцікавилися журналісти корпоративних засобів масової інформації у начальника гідротехнічного цеху ВП ХАЕС Віктора Турицького.

Прокуратура вимагає розірвати договір з підрядником, який за 11 млн грн мав провести капітальний ремонт стадіону в м. Кам’янець-Подільський

Проведення капітального ремонту міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва у м. Кам’янець-Подільський заплановано в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Відома телеведуча з Хмельниччини прищепилася від COVID-19 і розповіла про самопочуття

Відома телеведуча Алла Мазур, яка народилася у Зінькові на Хмельниччині, зробила щеплення від коронавірусу й розповіла як почувається після першої вакцинації.

Минулої доби на Хмельниччині вогнеборці врятували від нищівного вогню допоміжну споруду та легковик

Упродовж доби 9 березня на території області виникло дві пожежі різного характеру.

У лісах Шепетівщини порахували мисливських тварин

Щорічно після завершення сезону полювання єгерська служба та лісова охорона ДП «Шепетівський лісгосп» проводять облік дичини в угіддях.  

Вакцинація від Covid-19: коли почнеться та скільки кам’янецьких медиків готові до щеплення

Вже цього тижня Кам’янець-Подільський збирається отримати вакцину від коронавірусу Covishield, яка розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca та виробляється в Індії.

Популярне