Новини за 17.05.2022

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП із двома загиблими

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 травня, близько 11.00 години на трасі «Рівне — Старокостянтинів» поблизу м. Славута.

12 тис доларів США за успішне проходження аспірантури та захист кандидатської – судитимуть завідувача відділу аспірантури та докторантури хмельницького вишу

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно завідувача відділу аспірантури та докторантури одного із хмельницьких вишів за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України).

Захищаючи Україну загинув боєць з Хмельниччини

Виконуючи бойове завдання загинув прикордонник з Хмельниччини Денис Дметрецький. Чоловік родом із села Улянівка, Гуменецької тергромади, Кам’янець-Подільського районну.

В Нетішині затримали серійного крадія побутової техніки

Слідчі поліції за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили злодію про підозру, обвинувальний акт наразі вже скерований до суду.

У Хмельницькому тролейбус збив на смерть пішохода, ще п’ять травмовано

У Хмельницькому поблизу міської лікарні водій тролейбуса, який курсував за маршрутом №14, в‘їхав у стовп, повідомляють у спільноті Dtp_khm.

Популярне