Новини за 30.10.2023

У два військкомати на Хмельниччині призначили нових керівників

Начальник Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Володимир Корпач представив колективам нових керівників.

На Теофіпольщині затримали водія напідпитку, який спричинив ДТП із загиблим

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 жовтня, близько 21:20 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» в с. Турівка на Теофіпольщині.

На Хмельниччині храми п’ятьох сіл перейдуть до ПЦУ

У селах Манівці, Лагодинці, Пилипи, Печеськи та Грицики Красилівської громади жителі на загальних зборах релігійних громад прийняли рішення про перехід храмів, що розташовані на їх території до Православної церкви України.

На Кам’янеччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 46-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 жовтня, близько 14:40 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці» в с. Смотрич Кам’янець-Подільського району.

850 грн штрафу сплатить пенсіонер з Нетішина за те, що схопив за вухо хлопчика, який галасував біля будинку

У Нетішині судили пенсіонера за нанесення легких тілесних ушкоджень малолітньому хлопцеві. Вік дитини не уточнюють, але відомо, що йому ще не виповнилося 14 років.

На Хмельниччині з 1 листопада заборонено ловити рибу на зимувальних ямах

З метою збереження водних біоресурсів під час зимівлі з 1 листопада і до початку нерестового періоду на водних об’єктах Хмельницької області заборонений вилов риби на зимувальних ямах.

Популярне