Новини за 21.05.2021

Хмельничанин, який перехворів на COVID-19, добивався великої компенсації з інфекційної лікарні

Хмельницький міськрайонний суд залишив без задоволення позов місцевого мешканця до комунального підприємства «Хмельницька інфекційна лікарня».

Ярмолинці: рятувальники ліквідували пожежу автомобіля в гаражі

21 травня о 08:25 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Садова в смт Ярмолинці. В гаражі зайнявся автомобіль.

Контррозвідка СБУ викрила російського агента на Хмельниччині

Контррозвідники Служби безпеки України на Хмельниччині припинили діяльність агента російських спецслужб. Він також у 2014-2016 роках був активним учасником НЗФ так званої «ЛНР».

В Славуті підняли тариф на послуги з водопостачання та водовідведення

Плановий тариф на послуги з водопостачання та водовідведення (з ПДВ), відповідно до розрахунків, становитиме з 40,58 грн/мᶾ і буде введений в дію з 01.06.2021р.

В Дунаєвецькому районі виявлено несанкціоноване розміщення небезпечних відходів

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області 19 травня поточного року проведено обстеження земельної ділянки розташованої за межами с. Держанівка Держанівського старостинського округу  Дунаєвецької міської ради, на відстані 500 метрів на південний схід.

У Симчишина шукають фірму, яка встановить паркомати і створити технічну можливість фіксації порушників

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголосив конкурс на впровадження на території міста  автоматизованої системи контролю оплати вартості послуг з паркування.

Популярне