Новини за 18.10.2019

Лісівники Хмельниччини шукають шляхи вдосконалення реалізації продукції

Сьогодні, 18 жовтня в Хмельницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада з питань удосконалення реалізації продукції.

«Водій! Не порушуй правила проїзду залізничного переїзду»

Протягом 2019 року на залізничних переїздах регіональної філії Південно – Західна залізниця через порушення водіями Правил дорожнього руху сталось 9 випадків ДТП, без травмованих та загиблих.

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

17 жовтня о 21:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Лисець Дунаєвецького району виникла пожежа житлового будинку.

У Славуті будують дорогу стратегічного значення

Триває будівництво дороги на вулиці Петра Сагайдачного, яка є важливою дорожньою артерією. Роботи виконує місцеве приватне підприємство «СЛАВУТА-ЮНІКС».

У Хмельницькому продовжується підготовка соціальних перемовників для громад

Уже другий рік поспіль на Хмельниччині триває підготовка соціальних перемовників для громад, які будуть помічниками дільничних на місцях. Мета проекту амбітна — підготувати соціальних перемовників для всіх громад області.

За втручання прокуратури Хмельниччини двох учасників публічної закупівлі штрафовано за антиконкурентні узгоджені дії

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять вивчення стану додержання вимог законодавства про публічні закупівлі.

#ТиНеТовар: у Хмельницькому сьогодні пройде “Хода за свободу “

Міністерство соціальної політики України спільно з Представництвом громадської організації «Кампанія А21» в Україні проводить інформаційну кампанію до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми «Хода за свободу».

Популярне