Новини за 30.05.2019

Чемеровецький суд оштрафував чоловіка, який викрав паспорт в свого односельця

«Визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.357 КК України. Та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це становить 850 гривень». – Такий вирок виніс Чемеровецький районний суд обвинуваченому в незаконному заволодінні будь-яким способом паспортом.

У Хмельницькому горіла перша аптека (ВІДЕО)

ельницький: вогнеборці ліквідували загоряння в аптеці та запобігли його розповсюдженню на верхні поверхи житлового будинку. Про пожежу повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

На Хмельниччині за кошти державного фонду реалізують 24 проекта

29 травня відбулося засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році. Про це інформує прес-служба Хмельницької обласної ради. 29 травня члени комісії розглянули перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду […]

Маленькі хмельничани разом із батьками боротимуться за звання «Найкращої футбольної родини міста»

Про спортивний захід повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня вперше в Хмельницькому, відбудуться змагання з міні-футболу «Родинний футболфест». Змагання проводяться під патронатом міського голови Олександра Симчишина. Сімейне спортивне свято розпочнеться парадом змагань. Початок о 10.00 на стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи №1.

На Хмельниччині поліцейські виявили двох браконьєрів, які ловили рибу сітками

Вчора, 29 травня, у райцентрі Летичів та у селі Куражин Новоушицького району під час відпрацювання в рамках операції «Нерест» працівники поліції виявили двох чоловіків, які ловили рибу за допомогою сіток. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Патрульні за ніч виявили 6 водіїв із ознаками алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

✅ 23:22 – водій 1965 року народження, на вулиці Західно – Окружна, керував автомобілем ВАЗ із ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку;

Застосування штрафних санкцій до власників “євроблях” перенесено на 22 серпня 2019 року

Верховною Радою України відтерміновано до 22 серпня 2019 року введення в дію норм щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту. Про це повідомляє Хмельницька митниця ДФС. 

Мешканка Славути програла у Верховному Суді позов про право не робити дитині щеплення

Мешканка Славути програла розгляд у Верховному Суді з дитячим садочком, який відмовив у відвідуванні її нещепленій дитині. Про це повідомляє “Лівий берег”. 

Рішення Верховного Суду від 17 квітня було оприлюднено в судовому реєстрі в травні.

У Хмельницькому під егідою поліції члени молодіжного руху «ХОМА» створили вишивану карту області

У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області пройшла патріотична акція «Барви Поділля», під час якої діти з усіх районів склали вишивану карту області. Про захід повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Популярне