Новини за 18.03.2020

Кабмін виділив 20,5 млн. гривень на соціально-економічний розвиток прилеглих до Хмельницької АЕС територій

3 березня цього року Постановою №173 Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2012 р. № 91.

На Дунаєвеччині поліцейські офіцери громади вирахували юнака, який проник у будинок односельців

Вчора, 17 березня, до поліцейських офіцерів громади Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади звернулось подружжя із села Міцівці про те, що невстановлена особа серед ночі проникла у їхній будинок.

До кінця тижня Хмельниччина отримає 100 тест-систем, а сільські амбулаторії вже отримали майже пів сотні телемедичних комплексів

Відповідні закупівлі здійснив ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» для проведення вірусологічних досліджень на COVID-19.

У Хмельницькому поліцейські затримали зловмисника, який скоїв грабіж кінотеатрі

47-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому може загрожувати від 4 до 8 років позбавлення волі.

У Хмельницькій області учасникам бойових дій передано у власність майже 20 тис. га землі

На сьогодні у Хмельницькій області учасники бойових дій отримали у власність земельні ділянки загальною площею 20 997,63 гектара. Для ведення особистого селянського господарства бійці отримали 10 747 ділянок загальною площею 20 730,64 га, для ведення садівництва – 2 274 ділянки площею 266,98 гектара.

У Хмельницькому в результаті ДТП загинула 83-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 березня, близько 13.50 години в обласному центрі по вулиці Тернопільській.

Триває будівництво об’їзної дороги біля м.Дунаївці

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет та його заступник Сергій Ткачук ознайомилися із ходом будівництва об’їзної дороги біля м. Дунаївці (ділянка дороги Т-23-08 Гуків-Дунаївці-Могилів-Подільський – державна дорога Н-03 Житомир-Чернівці), що реалізовується в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Популярне