Новини за 26.01.2021

ТОВ “Хмельницькгаз Збут”: наша ціна на газ ринкова

Про це заявив директор компанії Андрій Левицький.

Через високі ціни на газ для населення розпочато справу проти ТОВ “Хмельницькгаз Збут”

Південно-Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справ щодо газопостачальних підприємств за ознаками зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

Красилів: під варту взято 30-річного чоловіка, який до смерті побив свого знайомого

Раніше судимому жителю м. Красилів доведеться відповідати за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі.

Запрацювала електронна бібліотека лісівників Хмельниччини

З метою забезпечення працівникам лісогосподарським підприємств, природознавцям, природолюбам, керівникам і вихованцям учнівських лісництв та гуртків юних лісівників області вільного доступу до змістовних джерел знань про природу й цікаві місця, події і відомих людей рідного краю, Хмельницьким ОУЛМГ спільно з місцевими науковцями, освітянами і педагогами-натуралістами Хмельницького ОЕНЦУМ створено електронну бібліотеку літератури лісогосподарського, природничо-краєзнавчого, інформаційно-довідкового, науково-популярного і навчально-методичного змісту у цифровому форматі.

Справа Байдича: суд не побачив жорстокого поводження

Про це повідомила громадська організація “UAnimals”. 

У Дунаївцях сталася ДТП, у якій травмувалась 45-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 січня, близько 18.00 години в м. Дунаївці по вулиці Шевченка поблизу готельно-ресторанного комплексу «Бест».

Цього року на харчування учнів молодших класів у Хмельницькому передбачили 16 грн в день на одну дитину

Цього року в казні міста заплановані видатки на харчування учнів 1-4 класів в загальноосвітніх та спеціальних загальноосвітніх навчальних закладах та дітей в дошкільних навчальних закладах, дітей, які перебувають в пришкільних таборах, а саме: з розрахунку вартості харчування одного учня в день 16 грн, що на 6,7% більше, ніж у 2020 році (15 грн) та вартість харчування в дитячих садочках на одну дитину 30 гривень, або на 7,1 % більше, ніж у 2020 р. (28 грн), повідомляє Хмельницька міська рада.

Популярне