Новини за 12.03.2021

Поліцейські встановлюють обставини ДТП поблизу с. Лісові Гринівці за участю рейсового автобуса та автомобіля «ВАЗ»

Аварія сталась сьогодні, 12 березня, близько 14.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці», неподалік повороту в село Лісові Гринівці. 

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю мікроавтобуса та легковика

Працівники поліції встановлюють причини дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» та легкового автомобіля «Мазда», яка сталась на автодорозі «Житомир — Чернівці». 

Кам`янець-Подільський район: рятувальники допомогли ліквідувати наслідки ДТП за участі автобуса та легковика

12 березня о 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці поблизу с. Колибаївка Кам’янець-Подільського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса та легковика Dacia Sandero.

Хмельницька область увійшла до трійки лідерів найбільш прозорих регіонів

10 березня експерти Міжнародного центру перспективних досліджень оприлюднили результати рейтингу прозорості міст та областей України, лідерами якого стали міста Вінниця, Хмельницький і Сєвєродонецьк, а серед областей перші місця посіли Рівненська, Вінницька, Хмельницька.

Найближчим часом Хмельниччина отримає 15 тисяч доз вакцини БЦЖ

9 березня на замовлення Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) доставив в Україну 450 тисяч доз вакцини для захисту дітей від туберкульозу (БЦЖ), закуплені за кошти державного бюджету. Відтак, для вакцинування малюків найближчим часом Хмельниччина отримає 15 тисяч доз вакцини БЦЖ.

Популярне